Disclaimer

K&W Transmissies (Kamer van Koophandel: 69062161) handelend onder de naam Car Wash Transmissies , hierna te noemen K&W Transmissies, verleent u hierbij toegang tot www.carwashtransmissies.nl ("de Website") en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.
K&W Transmissies behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van de Website.

Beperkte aansprakelijkheid


K&W Transmissies spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van K&W Transmissies.
Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan K&W Transmissies nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten


Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij K&W Transmissies.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van K&W Transmissies, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Adresgegevens

Car Wash Transmissies B.V.
Poseidonweg 31
8239 DK Lelystad
The Netherlands
T +31 850 189 603
www.carwashtransmissies.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.