Car Wash Transmissies

Car Wash Transmissies is een jong en modern bedrijf, business unit van K&W Transmissies, ontstaan door de overname van de verkoopactiviteiten voor de wasstraatkettingen van het bedrijf Brushcom, een leverancier van borstelmaterialen voor de autowasstraten.

Vanaf de start heeft Car Wash Transmissies zich in één keer tot een zeer sterke speler kunnen ontwikkelen, wat zijn oorsprong vindt door de bundeling van de expertise en de competenties van het moederbedrijf K&W Transmissies. Gebruikmakend van een groot en reeds bestaand netwerk, waarin bedrijven als K&W Productie uitsluitend voor Car Wash Transmissies de kettingwielen en de aandrijf- en omkeerstations produceert. Maar ook tezamen met een wereldwijd vertakt netwerk van leveranciers en productiefaciliteiten worden kettingen op basis van onze materiaal – en kwaliteitsspecificaties al jarenlang voor het moederbedrijf geproduceerd. Hoogwaardige kwaliteit en een optimale prijs-prestatieverhouding is hiermee voor de klant door Car Wash Transmissies gegarandeerd.

 binnendienst overleg 600px

 frezen 600px

 

Naast de genoemde productgroep kettingen, waarin uiteraard ook de meeneemrollen, velgenbeschermers, lagerunits, glijstrippen en andere componenten vallen, zijn de activiteiten in een rap tempo uitgebreid. Zo horen ook de productgroepen motorreductoren en kunststof modulaire banden tot het leveringsprogramma van Car Wash Transmissies. En zo zijn we uitgekomen op een zeer gespecialiseerde totaalleverancier met de focus op de drie belangrijkste productgroepen voor de transmissies in de autowasstraat.

 car wash transmissies werkplaats 480px

 project as en wiel

 Documentatie

Downloads en documentatie

Adresgegevens

Car Wash Transmissies
Poseidonweg 31
8239 DK Lelystad
The Netherlands
T +31 320 247 370
www.carwashtransmissies.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.